Драге пчеларке и поштовани пчелари,

Заврши се и ова пчеларска година. На прагу су новембар и хладни зимски месеци. Претходна пчеларска година била је добра за све оне, чије су пчелиње заједнице добро и здраво зимовале и који су све урадили марљиво и одговорно. Традиционално, сваке јесени и зиме, Друштво пчелара Ужице одржава низ дебатних клубова и дружења за своје чланове и за уважене госте. Дебатни клуб почиње радити 15.11.2022. год. За ту намену обезбеђена је сала Месне заједнице Центар. Дружења су уторком са почетком у 18 часова и то у дане према приложеном плану рада, са одређеним изузетцима. Добро погледајте план рада, да не би било забуне.

Извршни одбор удружења и комисија за образовање, потрудили су се, да Друштво угости врхунске стручњаке из области којом се бавимо и наравно доказане практичаре. Стицање знања и чување доказаних и на успех усмерених предања наших претходника гарант су боље и лепше будућности, како за нас саме, тако и за ову нашу планету земљу и пчелице бз којих не би било живота.

Добро дошли да проширимо знања и разменимо искуства.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СУБВЕНЦИОНИСАНЕ МАТИЦЕ

Извршни одбор Друштва пчелара Ужице донео је дана 06.03.2022. год. одлуку о куповини субвенционисаних матица за ову годину и изабрао три понуђача: Апицентар д.о.о, Београд; Милета Марковић; ,,Golden bee“, Beograd;

Обавештење-чланарина

Неплаћање чланарине на време узрокује проблем са дистрибуцијом часописа. Пчелари који уплате чланарину са закашњењем често остану ускраћени за одређене бројеве часописа. Добро је то урадити до караја текуће за

Дебатни клуб

Вечерас у 18 часова, сала Месне заједнице ,,Центар“ у Ужицу. Тема: Тема је слободна и по избору учесника. Модератор: Милован Ђуровић Добродошли!