Драге пчеларке и поштовани пчелари,

Заврши се и ова пчеларска година. На прагу су новембар и хладни зимски месеци. Претходна пчеларска година била је добра за све оне, чије су пчелиње заједнице добро и здраво зимовале и који су све урадили марљиво и одговорно. Традиционално, сваке јесени и зиме, Друштво пчелара Ужице одржава низ дебатних клубова и дружења за своје чланове и за уважене госте. Дебатни клуб почиње радити 15.11.2022. год. За ту намену обезбеђена је сала Месне заједнице Центар. Дружења су уторком са почетком у 18 часова и то у дане према приложеном плану рада, са одређеним изузетцима. Добро погледајте план рада, да не би било забуне.

Извршни одбор удружења и комисија за образовање, потрудили су се, да Друштво угости врхунске стручњаке из области којом се бавимо и наравно доказане практичаре. Стицање знања и чување доказаних и на успех усмерених предања наших претходника гарант су боље и лепше будућности, како за нас саме, тако и за ову нашу планету земљу и пчелице бз којих не би било живота.

Добро дошли да проширимо знања и разменимо искуства.

Дебатни клуб

03/12/2021 0 Comments 0 tags

Тема Дебатног клуба у понедељак 06.12.2021. године у 18 часова је ,,Узгој матица-лична искуства“ Место старо, Ужице, сала Месне заједнице Центар Уводничар: Драган Савић Молимо учеснике да се придржавају свих

Дебатни клуб 21.02.2022. год.

16/02/2022 0 Comments 0 tags

ТЕМА: ,,ПОВЕЗАНОСТ СТРЕСА СА БОЛЕСТИМА И ТРОВАЊЕМ КОД ПЧЕЛА“УВОДНИЧАР: Проф. др Владимир Млађен МЕСТО: Ужице, сала МЗ Центар ВРЕМЕ: 17,30 часова

Продајна изложба меда и других пчелињих производа

30/09/2021 0 Comments 0 tags