Ознака:08/21

Датум: 28.10.2021. год.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Поштовани колега/це,

Извршни одбор Друштва пчелара Ужице донео је дана 25.10.2021. год. неколико одлука значајних за рад Удружења.

Извршни одбор је донео одлуку о висини чланарине и начину плаћања за наредну 2022. годину.

Чланарина у Друшву износи 2200 динара, без обавезе давања тегле меда (висина чланарине није мењана).

Породична чланарина износи 500 динара.

Чланарина у Савезу са часописом износи 3500 динара.

Чланарина у Савезу без часописа износи 2500 динара.

Породична чланарина у Савезу износи 700 динара.

Значи, пуна чланарина у Савезу и Удружењу са часописом износи 5700 динара, а без часописа износи 4700 динара.

Препорука је да чланарину треба уплаћивати на текући рачун Друштва пчелара код Банке поштанска штедионица а.д.  на текући рачун број: 200-3064670101972-03.  Ако неко није у могућности да уплати чланарину на овај начин, то може као и до сада готовнински уплатити код благајника Ђуровић Милована, телефон: 0646670508 или код домара од оног тренутка када буде пронађен и уведен у посао, о чему ће те бити накнадно обавештени.

На уплатници написати име и презиме пчелара, адресу, а на месту сврха уплате, врсту чланарине (пуна, пуна без часописа, само удружење, породична-удружење, породична-савез,).  У рубрици позив на број навести број телефона.

Образац пријаве треба читко попунити само ако има промене података (број, врста кошница и сл.) и предати секретару или благајнику. Након уплате бићете контактирани ради провере података. Доле, на крају текста су њихови бројеви телефона.

Председник и чланови извршног одбора моле чланство да на време почну са обновом чланарине како би смо у овим тешким временима опстали и реализовали започете пројекте и остварили заједничке циљеве.

Како би смо унапредили комуникацију потребно је удружењу доставити имејл-адресу. Почеће се од обнове чланарине за следећу годину, већ од првног дебатног клуба 07.11.2021. год. У сваком тренутку можете своју имејл-адресу пријавити на адресу нашег удружења drustvopcelarauzice@gmail.com. На тај начин смањићемо непотребне трошкове за куповину маркица, слање порука и слично. Изутетно, ко не користи модерне технологије или услужно не користи код своје деце, унука и сл. нека се изјасни о начину добијања обавештења.

Наше друштво има свој веб сајт: https://drustvopcelarauzice.rs/ , страницу на Фејсбуку: https://www.facebook.com/D.P.Uzice/?ref=pages_you_manage и Јутјуб канал: https://www.youtube.com/channel/UCpv-2E49Hpmjp2T1Z3NW_BA . Можете пратити и информисати се и на овим платформама.

Донета је одлука да упркос тренутној епидемијској ситуацији ради дебатни клуб. Први дебатни клуб биће организован 07.11.2021. год. у 11 часова (недеља), а уводничар ће бити др Горан Мирјанић. За време одржавања дебатних клубова потребно је придржавати се важећих епидемијских мера у том тренутку. У прилогу овог обавештења добијате и план рада дебатног клуба.

Одложена скупштина која је била планирана у марту ове године, као и скупштина за 2021. годину планирана је за 25.12.2021. год. у 10 часова. Гости ће бити председник СПОС-а Родољуб Живадиновић и његов заменик Радивоје Стојановић. Одржаће се трибина о раду СПОС-а и погона ,,Наш мед“, са почетком у 12 часова. Опет, све зависи од епидемијске ситуације.

За додатне информације:

-секретар Никола Станковић  тел. 061 2988952;

-благајник Милован Ђуровић, тел. 064 6670508

Можете контактирати и председника удружења, тел.  065 2320238.

ПРЕДСЕДНИК УДРУЖЕЊА

Љубиша Вучетић

______________________

Обавештење-чланарина

Неплаћање чланарине на време узрокује проблем са дистрибуцијом часописа. Пчелари који уплате чланарину са закашњењем често остану ускраћени за одређене бројеве часописа. Добро је то урадити до караја текуће за

Prijava

Na sledećem linku pročitajte o akontnoj ceni meda i ostalim detaljima. https://spos.info/prijavite-med-za-prodaju-preko-pogona-nas-med-do-30-juna/

Дебатни клуб

У сали МЗ ,, Центар“ у Ужицу, дана 31.01.2022. год. са почетком у 18 часова гостују три даме: Милена Јовић Душица Лукић Ивана Вилотић Тема: ,,Како купцима приближити пчелиње производе?