Неплаћање чланарине на време узрокује проблем са дистрибуцијом часописа. Пчелари који уплате чланарину са закашњењем често остану ускраћени за одређене бројеве часописа. Добро је то урадити до караја текуће за наредну годину или у јануару месецу године за коју се плаћа. Друштво пчелара Ужице не сноси одговорност за бројеве часописа оних чланова који нису на време уплатили чланарину.

2 thoughts on “Обавештење-чланарина”

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СУБВЕНЦИОНИСАНЕ МАТИЦЕ

Извршни одбор Друштва пчелара Ужице донео је дана 06.03.2022. год. одлуку о куповини субвенционисаних матица за ову годину и изабрао три понуђача: Апицентар д.о.о, Београд; Милета Марковић; ,,Golden bee“, Beograd;

Правилник о подстицајима за куповину опреме

Изашао је нови Правилник о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина и опреме за унапређење примарне пољопривредне производње у сточарству. Правилник је омогућио куповину

Дебатни клуб

Настављамо! 22. новембра у 18 часова, у сали Месне заједнице Центар гостују Јовица Петровић и Дејан Ћојбашић. Тема је: ,,Пчеларење у иностранству (Немачка, Нови Зеланд)-упоредна искуства. Тема је практичне природе.