Tužno videti! Našim kolegama Bučevac Milovanu i Jevtić Branku vatrena stihija uništila pčelinjake. Milovanu izgorelo 37 košnica i oštećeno 6. Branku izgorelo 13 košnica. Ovo je i prilika da pokažemo ljudskost i solidarnost.Ko želi i hoće da pomogne može uplatiti novac kod blagajnika Đurović Milovana tel. +381 64 6670508 ili na račun 200-3064670101972-03 Poštanska štedionica. Primalac Društvo pčelara Užice, Mihaila Pupina 1/2, svha uplate solidarna pomoć.Oštećene kolege pčelari izražavaju zahvalnost svima koji pomognu!

Продајна изложба меда и других пчелињих производа

У Ужицу, на платоу испред ,,Белог двора“, на Главној улици, у дане од 06 до 08. октобра 2021. године одржаће се продајна изложба меда и других пчелињих производа у организацији

Prijava

Na sledećem linku pročitajte o akontnoj ceni meda i ostalim detaljima. https://spos.info/prijavite-med-za-prodaju-preko-pogona-nas-med-do-30-juna/